top of page
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

AIMA REHBERİ

━ "Welcome Lycaon!"

Açıklama:  Aimalar, dünya üzerindeki en güçlü ve eski ırklardan biridir. Yaş almazlar ve beslenmek için kana, özellikle insan kanına muhtaçlardır.

Irk özellikleri: 

Aslında dışarıdan bakıldığında insanlara benzerler. Fakat geneli soluk benizlidir. Bir aimanın vücut ısısı sıradan bir insanınkinden daha soğuktur. Bu dönüşümleri ve kana olan açlıklarıyla ilgilidir. Bir aima geceleri ve özellikle dolunayda kontrolden çıkabilir. Özellikle bir yeni doğansa(yani yeni ısırılıp dönüştürülmüş bir aimaysa, bu oldukça kolaydır. Fakat, açlık da onları kontrolden çıkarıp dönüştürebilir.

Dönüşen aimaların göz küreleri, simsiyah bir hale gelir ve tenleri iyice solgun bir hal alır. Köpek dişleri uzamaya başlar. Aç hisseden bir aimanın vücut ısısı, dönüşmeden öncekine kıyasla daha düşüktür.

Bir Aima nasıl dönüştürülür?: 

Başka bir Aima tarafından ısırıldığında, sıradan her insan, Aima’ya dönüşebilir. Tabii bunun için ölecek kadar kan kaybetmemesi gerekir. Bunun dışında annesi de babası da Aima olan her birey köken Aimadır. Dönüştürülmeleri için ısırılmalarına gerek yoktur. Bir köken Aimanın kendisinden önceki tüm nesillerinin içerisinde, yüzyıllardır hiç insan yoksa, bu Aima safkan Aima olarak kabul edilir. Safkan Aimalar, güçlerine olan bağışıklıkları ve doğuştan gelen kendini kontrol edebilme yetisiyle, ne kadar genç olurlarsa olsunlar, diğerlerinden güçlüdürler. Ama elbette çok yaş almış bir dönüştürülmüş Aima, ya da köken Aima da onun kadar güçlenebilir.

Bir Aimanın yetenekleri nelerdir?: 

 

Hız: Çatışma ve avlarda, kurbanlarını yakalayabilme olasılıklarını artıran bu yetenek, açlık ve dolunay zamanlarında artacaktır.

Hızlı İyileşebilme: Aimaların derileri, acıkmadıkları sürece deforme olmaz. Bu yüzden yaralanırlarsa, çok çabuk şekilde iyileşebilirler de. Bir Druid’in tedavisi, Bir Aima’nın iyileşme hızını artırır.

Hafıza Silebilme: Aimalar, saldırdıkları ya da ısırdıkları birinin hafızasını kolayca silebilir. Böylelikle, kurban hala hayattaysa, ona kimin saldırdığını hatırlayamaz.

Ölümsüzlük: Bir Aima, dışarıdan bir etki olmadıkça asla ölmez. Eğer ölümcül hastalıklara ya da hasarlara sahip bir insan Aima’ya dönüştürülürse, bu hastalık ve hasarlar da ortadan kalkar.

Kalp sökebilme: Saldırganlık anında bir Aima, yeterince güç ve baskı uyguladığında karşısındaki kişinin kalbini sökebilir.

Bir Aima kana neden ihtiyaç duyar?: 

Aimalar, dönüşümlerinde zaten oldukça fazla kan kaybeder. Bedenleri bu sebeple soğuktur ve tenleri bu sebeple soluktur. Bu yüzden bedenleri acıktıklarında, bir ölü bedeninin tepkimelerini gösterir. Tırnakları çekilmeye, göz altları morarmaya ve etleri çürümeye başlar.

İnsan kanı ve hayvan kanının bir Aima üzerinde etkisi: 

Aimalar, bedenleri çürüyecek raddeye geldiğinde yaşam sürelerini uzatmak için hayvan kanı içebilirler fakat bu sadece bedenlerinin toparlanmasını sağlar. Hayvan kanı, Aimaları sadece iyileştirici etkiye sahiptir. Güç vermez. Ve hayvan kanı içen bir Aima, doyduğunu hissetmez.

Kanlarını içtikleri insanların gençlik ve dinçlik seviyesi de elbette, Aimaların güç seviyesini etkiler. Elbette yaşlı birinden emdikleri kanla, genç birinden emdikleri kan vücutlarında aynı reaksiyonları göstermeyecektir. Hasta bir insanın kanı, bir Aimayı hasta etmez. Zaten yaşlanmayan bir ırk olduklarından dışarıdan gelecek pek çok etkene karşı dayanıklıdır. Fakat, genç ve zinde bir insanın kanı kadar güç de vermez.

Aimalar, kana karışmış mine çiçeğinin kokusunu alamayabilir. Mineli bir kan, karşısındaki insan ne kadar genç ve sağlıklı olursa olsun bir Aimayı ölüme götürür.

Bir Aimayı ne öldürür?: 

  • Mine çiçeği: Kana karıştığı ya da kurbanlarının kanına karıştığı takdirde oldukça ölümcül olan Mine çiçeği, bir Aima’yı kolayca öldürebilir.

  • Boyun Kırılması: Dışarıdan gelen etkenşere karşı kendini çabuk toparlayan bir ırk olsa da Aimalar, boyunları kırıldığında ya da koparıldığında ölürler.

  • Tahta Kazık: Bir Aima sivri ve tahtadan bir kazıkla öldürülebilir.

Tüm hakları saklıdır. ©

bottom of page